Κυριακή, Μάιος 19, 2024

Επιλέξτε τη γλώσσα σας

 

Η Ελευθέρα Αποστολική Εκκλησία Πεντηκοστής Αγίας Παρασκευής πραγματοποίησε τα εγκαίνιά της, την Κυριακή 10 Ιουλίου 2001. Η έναρξη των εγκαινίων έγινε της 7:00 μ.μ. Η αίθουσα δεν άργησε να γεμίσει από τον κόσμο που έσπευσε να παρακολουθήσει. Παρευρέθηκαν εργάτες από επιμέρους εκκλησίες. Ποιμένες των εκκλησιών έφεραν σύντομα μηνύματα, τα οποία είχαν ως βάση τους τον Λόγο του Θεού. Ανάμεσα τους δήλωσε την παρουσία του και ο ποιμένας της εκκλησίας των Αθηνών Λεωνίδας Φέγγος. Στο τέλος των εγκαινίων, όπου υπήρξε έντονη η παρουσία του Θεού, μετά από ψηφοφορία των μελών της εκκλησίας στην πρωινή κυριακάτικη λειτουργία, έγινε χειροτόνηση διακόνου. Ο διάκονος Κερκύρας Αντ. δήλωσε ότι "θα υπηρετήσει, με την χάρη του Θεού, στην Αγία Παρασκευή", όπως υπηρέτησαν οι πρεσβύτεροι και όλα τα μέλη τον κόσμο που βρέθηκε στα εγκαίνια.

Εφημερίδα "Χριστιανισμός" Τεύχος Ιανουάριος 2001

Επισκεφθήκαμε την αίθουσα της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Αγίας Παρασκευής, η οποία ετοιμάσθηκε πυρετωδώς για να αρχίσει να λειτουργεί. Ο ενθουσιασμός των αδελφών ήταν πολύ μεγάλος και όλοι μας διηγήθηκαν πώς ο Κύριος φανέρωσε την αίθουσα αυτή, στην οδό Χίου αρ.40 (Παλαιό Ταχυδρομείο) και πώς όλοι συνέβαλαν με προσωπική εργασία και διάφορα δώρα  να τελειοποιηθεί η αίθουσα. Ήδη λειτουργεί με ποιμένα τον αδελφό Γιώργο Κυριαννάκη, κάθε Τρίτη 7-9 μ.μ.

Εφημερίδα "Χριστιανισμός" Τεύχος Δεκέμβριος 2000

Με υπεύθυνο πρεσβύτερο το Γιώργο Κυριαννάκη, πρεσβύτερο της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Κηφισιάς, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής αποτελούμενη από περισσότερα από εκατό μέλη, νοίκιασε μια αίθουσα που θα λειτουργήσει πολύ γρήγορα σαν ευκτήριος οίκος. Προσευχόμαστε για την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής Αττικής ο Κύριος ο Θεός μας να την ευοδώσει διά Ιησού Χριστού, εν Πνεύματι Αγίω.